Vereniging voor mensen met een verstandelijke handicap.

slideshow

Gent

Fijn dat u een kijkje komt nemen op de pagina van Inclusie Vlaanderen afdeling Gent-Eeklo. Wie weet, komt u binnenkort ook in vlees en bloed een kijkje nemen op een van onze activiteiten.

Voor al wat u hier niet kunt lezen, maar toch wilt weten, mag u contact opnemen met onze voorzitter: johan.van.holderbeke(apenstaartje)skynet.be - 09 232 30 35.

Onze afdeling biedt aan personen met een verstandelijke handicap zowel creatieve als sportieve activiteiten

Gents praatcafé rond Persoonsvolgende Financiering
Inclusie Vlaanderen afdeling Gent-Eeklo organiseert op donderdag 15 december vanaf 19 uur een tweede praatcafé in de eetzaal BuSO van School aan de Waterkant, Stropkaai 38 in Gent. Mensen kunnen er hun individuele vragen rond PersoonsVolgende Financiering (PVF) stellen aan experten. Uiteraard is ook wie gewoon zin heeft in gezelligheid welkom. Gratis voor leden, wie geen lid is van Inclusie Vlaanderen betaalt 3 €. Info bij Angèle Roets - 09 25 39 439.
 

Dansen

Danslustigen met een licht tot matige verstandelijke handicap (van 14 tot 30 jaar) leven zich op zaterdagnamiddag uit in Sporthal Driebeek in Gentbrugge (leren) op leuke muziek.Voor een reeks van 10 lessen betalen I.V.-leden 25 euro.  Voor niet-leden is dat 30 euro. Voor het ganse jaar(30 lessen) wordt dat 70 euro voor leden en 80 euro voor niet-leden. Je kan ook per les betalen. Een gratis proefles is steeds mogelijk.

 

Musiceren

Het muziekgroepje speelt regelmatig de pannen van het Gentse dak. Deelname: 50 euro voor 12 sessies.

 

Judo

Onze G-judoclub De Buitelaars heeft een eigen website: http://www.debuitelaars.be

 

Rekeningnummer: BE26 8909 2406 0629

 

Donkere wolken overschaduwden de vrolijke Gentse activiteiten toen diverse kopstukken kwamen te overlijden. De Buitelaars verloren recent hun bestuurslid Jan Jongbloet, hun opperbuitelaar Jan Tusschans en hun PR-madam pur sang: Cécile Snijders, echtgenote van Rudolphe Serreyn.